Mind Your Birth foto bevalling
Review Mind Your Birth

Gratis Masterclass

Mind your Birth

"Creƫer jouw droombevalling met W.E.E.E.
In 4 stappen naar een ontspannen en positieve geboorte-ervaring, ook als het anders loopt dan gehoopt"

Welkom bij Mind Your Birth! Hier geloof ik dat een positieve bevalervaring draait om meer dan alleen de fysieke voorbereiding. Het gaat om de juiste mindset en het begrijpen van jouw innerlijke kracht, zodat je vol vertrouwen en rustig de bevalling tegemoet kunt gaan, wat er ook gebeurt.

Een droombevalling? Die draait niet om een perfect script. Het gaat erom dat jij je gesteund voelt, klaar bent voor alles wat komt en de controle hebt, ongeacht de wendingen. Samen duiken we diep in de wereld van mindset en het zenuwstelsel, zodat jij je helemaal klaar voelt voor het grote moment.

Zin om mee te doen? Meld je dan aan voor mijn gratis webinar en ontdek hoe je je kunt voorbereiden op een bevalling waar je met liefde en vertrouwen op terugkijkt, ongeacht hoe het verloopt.

Bij Mind Your Birth is jouw droombevalling binnen handbereik!

"Ik heb zoveel aan jouw Masterclass gehad!"

Veilig en vertrouwd

De masterclass vindt plaats in een veilige omgeving waar alleen ik en mijn presentatie zichtbaar zullen zijn. Je mededeelnemers kunnen jou niet zien en als je iets deelt in de chat zie ik alleen jouw voornaam. Dus voel je vrij om lekker in je bankhangpak deel te nemen.

Reserveer nu jouw plek

Blijf op de hoogte door mij te volgen op Instagram @meerzichtingeboorte voor dagelijkse inspiratie, tips en inzichten met betrekking tot zwangerschap, bevalling en ouderschap.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt.

Ik kijk er naar uit je binnenkort te verwelkomen bij Mind Your Birth!

Lieve groetjes,
Sabine