Meditatie omslag

Gratis Masterclass

Mind your Birth

"Creëer jouw droombevalling met W.E.E.E.
In 4 stappen naar een ontspannen en positieve geboorte-ervaring, ook als het anders loopt dan gehoopt"

Ben je zwanger en voel je je soms een beetje overweldigd door de mengeling van opwinding en angst wanneer je denkt aan de bevalling? Misschien heb je al heel wat boeken doorgespit over bevallingen, maar heb je toch het gevoel dat er iets ontbreekt? Dan is Mind Your Birth precies wat je nodig hebt.

In deze masterclass leer je:

  •  Hoe jij jezelf kunt voorbereiden op een ontspannen en positieve bevalling, zelfs als de situatie anders verloopt dan gepland.
  •  Hoe je angst kan transformeren naar vertrouwen.
  •  Waarom mindset de sleutel is tot een kalme en zelfverzekerde          bevalling.
  • Hoe je omgaat met pijn.
  •  Praktische tools en inzichten die je direct kunt toepassen voor een optimale voorbereiding.
  • Omgaan met onverwachte wendingen. Leer hoe je flexibel en vol vertrouwen kunt blijven, zelfs als de bevalling anders verloopt dan je vooraf had verwacht of gehoopt.

Over Sabine

Mijn naam is Sabine van der Meer, Verloskundige, gezondheidswetenschapper, life- & traumacoach en bevallingsverwerkingsspecialist. Met mijn vele jaren ervaring als professional in de geboortezorg heb ik deze Masterclass zelf ontwikkeld en gegeven.

Ik begeleid (aanstaande) moeders en hun partners die het spannend vinden om te bevallen of heel bewust de komst van hun kindje willen meemaken, naar een positieve, aandachtvolle bevalervaring. Ik begeleid jou naar een liefdevolle ontmoeting met jullie kindje en naar betrokken, ontspannen ouderschap.

Mind Your Birth review

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze masterclass, die ongeveer een uur duurt, zal ik je voorzien van waardevolle inzichten, praktische tips en begeleiding die je direct kunt toepassen. Je krijgt de tools die je nodig hebt om vol vertrouwen en volledig voorbereid je bevalling tegemoet te gaan.

De masterclass is gratis en na afloop ontvang je een opname van de sessie. Deze sessie is 48 uur beschikbaar zodat je deze eventueel nog een keer kunt bekijken en de besproken inzichten rustig kunt laten bezinken.

Veilig en vertrouwd

De masterclass vindt plaats in een veilige omgeving waar alleen ik en mijn presentatie zichtbaar zullen zijn. Je mededeelnemers kunnen jou niet zien en als je iets deelt in de chat zie ik alleen jouw voornaam. Dus voel je vrij om lekker in je bankhangpak deel te nemen.

Reserveer nu jouw plek

Blijf op de hoogte door mij te volgen op Instagram @meerzichtingeboorte voor dagelijkse inspiratie, tips en inzichten met betrekking tot zwangerschap, bevalling en ouderschap.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt.

Ik kijk er naar uit je binnenkort te verwelkomen bij Mind Your Birth!

Lieve groetjes,
Sabine

Mind Your Birth