Geboortereportage-Hoorn-Sandrinos-Geboortefotografie-2

Oh My Birth

"Dé online zwangerschapscursus die jou écht klaarstoomt op de komst van jullie kindje"

Hier geen saaie of zweverige puflessen. Met 8 modules bereid ik je voor op een angstvrije, ontspannen en positieve geboorte-ervaring, zelfs als het anders loopt dan gepland. Speciaal voor vrouwen die spanning of angst ervaren: met mijn cursus begeleid ik je van angst naar vertrouwen. We gaan voor een bevalling waarbij ontspanning, zelfsturing en vertrouwen centraal staan, zodat je straks met een warm gevoel kunt terugkijken op de geboorte van jullie kindje.
Dit is het begin van een geweldig avontuur, en ik ben er om je met alle vertrouwen op weg te helpen naar het ouderschap.

Herken je dat gevoel van opwinding en spanning bij de gedachte aan de geboorte van je kindje? 

Ben je onzeker door de onwetendheid? Onwetendheid over hoe alles zal verlopen, over wat er gebeurt in je lichaam, over hoe jij zelf de bevalling zult ervaren?

Ervaar je een angstig gevoel als je denkt aan de pijn en ongemakken die de bevalling met zich meebrengt?

Als aanstaande moeder verlang je natuurlijk naar een bevalling vol vertrouwen, ontspanning en regie. Je wilt niets liever dan dat je partner actief betrokken is bij je bevalling. Dat je je ondersteunt en gerustgesteld voelt. En dat je door je positieve mindset precies weet wat je wilt in iedere situatie. Dat je niet overspoelt raakt door verwarring, spanning of emoties. En dat je straks alleen maar mooie herinneringen hebt aan het moment dat jullie kindje werd geboren.

Reactie Romy

Welkom bij Oh My Birth

Na het volgen van de cursus "Oh My Birth" sta je vol vertrouwen en kracht in je schoenen. Je bent klaar voor de geboorte van je kindje. Niet alleen weet je alles over de fysieke aspecten van de bevalling, maar je hebt ook de tools en technieken geleerd om een diepe vertrouwensband met jezelf, je lichaam en het bevallingsproces te ontwikkelen.

Je hebt geleerd om je onderbewuste overtuigingen te verkennen en om te buigen. Hierdoor ga je met een positieve mindset en vol vertrouwen de bevalling tegemoet, ongeacht de situatie. Je hebt geleerd om met ontspanning en rust te reageren op de uitdagingen die de bevalling met zich mee kan brengen.

Na het voltooien van de cursus ben je niet alleen klaar voor een liefdevolle ontmoeting met je kindje, maar ook voor een betrokken, ontspannen ouderschap. Je hebt geleerd hoe je flexibel kunt omgaan met onverwachte omstandigheden en bent volledig voorbereid om het ouderschap, samen met je partner, te omarmen.

Wat kun je verwachten?

Gefeliciteerd met deze bijzondere fase van je leven! De komst van jullie kindje is een onvergetelijk avontuur en ik ben er voor jullie om je optimaal voor te bereiden op een angstvrije bevalling vol ontspanning, zelfsturing en vertrouwen.

Tijdens deze cursus krijg je alle informatie die je nodig hebt voor een positieve bevalervaring. Zo worden jullie experts in ontspanning en leren jullie wat er simpelweg gebeurt in je lichaam tijdens de bevalling. Ik geef jullie op een enthousiaste en interactieve manier informatie over o.a. hormonen, het zenuwstelsel, de anatomie en de verschillende fases van de bevalling.
Daarnaast ontvangen jullie waardevolle tools zoals ademhaling- en massagetechnieken, visualisaties, affirmaties, methoden voor natuurlijke pijnstilling en verschillende houdingen. Samen creëren jullie de positieve mindset die de basis vormt voor een positieve bevalervaring, ook als het anders loopt dan gehoopt. We weten namelijk niet hoe jouw bevalling zal lopen, hier heb je geen invloed op maar je hebt wel invloed op hoe je hiermee omgaat. Voor het geval dat de bevalling anders verloopt bied ik inzichten over medische indicaties, pijnstillingsopties en hoe je flexibel kunt omgaan met het verloop, of je nu thuis of in het ziekenhuis bevalt.

Deze cursus is voor iedereen die een kindje verwacht, ongeacht de bevallingsomstandigheden. Zelfs als je bijvoorbeeld een geplande keizersnede krijgt, is de kennis die je opdoet van onschatbare waarde.

Na inschrijving ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving waarin je de cursus kunt starten.

Kosten en vergoeding

De cursus kost € 249,-. Betalen in 3 termijnen is mogelijk. En hier is het beste deel: bijna altijd wordt de cursus vergoed als je aanvullend verzekerd bent! Waarom wachten? Neem de leiding over je bevallingsreis en maak je klaar voor een positieve en zelfverzekerde start als ouder.

Cursusinhoud

Module 1: Mindset en het autonome zenuwstelsel

Module 2: De geboorte

Module 3: Ontspannen

Module 4: Medische situaties

Module 5: Geboorte inspiratie

Module 6: Omgaan met weeën en geboortetips

Module 7: Bekkenbodemspieren

Module 8: De kraamweek

Review Lonneke

Over Sabine

Mijn naam is Sabine van der Meer, Verloskundige, gezondheidswetenschapper, life- & traumacoach en bevallingsverwerkingsspecialist. Met mijn vele jaren ervaring als professional in de geboortezorg heb ik deze cursus zelf ontwikkeld en gegeven.

Ik begeleid (aanstaande) moeders en hun partners die het spannend vinden om te bevallen of heel bewust de komst van hun kindje willen meemaken, naar een positieve, aandachtvolle bevalervaring. Na het volgen van mijn cursus ben je volledig voorbereid op een bevalling vanuit ontspanning, zelfsturing en vertrouwen, ook als het anders loopt dan gehoopt. Zo begeleid ik je naar een liefdevolle ontmoeting met jullie kindje en de beste kickstart van het avontuur genaamd het ouderschap. Middels hoogwaardige video’s, audiobestanden, teksten en stimulerende opdrachten stoom ik jullie met nuchtere en eerlijke informatie helemaal klaar voor de komst van jullie kindje!

Veelgestelde vragen

Je zou in 1 tot 2 dagen door de stof heen kunnen gaan, mocht je die intentie hebben. Toch adviseer ik dit niet te doen en niet alles direct achter elkaar te bekijken en lezen. 

Wanneer ik zelf de cursus live geef dan verdeel ik het over 3 avonden. Dus ik zou zeggen: Bereid je voor op 3 date nights met je partner 🙂

Je kunt direct beginnen met de cursus nadat je je hebt aangemeld.

Jazeker, je mag tijdens het volgen van de cursus contact met mij opnemen voor vragen.

De cursus is geschikt voor iedere vrouw die gaat bevallen. Of dit nu thuis is of in het ziekenhuis. Zelfs wanneer je een geplande keizersnede hebt staan is de informatie in deze cursus zo waardevol dat ik hem je aanraad. 

Nee integendeel zelfs. Ik geef je zoveel handvatten dat je ook wanneer je bevalling anders loopt dan verwacht zelf de regie behoudt. Dat je rustig en bij jezelf weet te blijven in een situatie waar je vooraf misschien geen rekening mee had gehouden.

In bijna alle gevallen wordt de cursus vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. 

Review M Smit